98 modele Audi, scutite 100% de taxa de poluare

|



Dintre acestea, 88 de modele sunt dotate cu motorizari Euro 5.


Audi propune clientilor sai solutii eficiente pentru reducerea costurilor la achizitionarea unui autovehicol si in acelasi timp, in scopul protejarii mediului.


„Avantajul competitiv oferit de Audi se inscrie in filosofia de business a companiei, cristalizata in sloganul “Vorsprung durch Technik” (Progres prin tehnologie). Audi s-a concentrat mereu asupra dezvoltarii tehnologice inovatoare. Normele Euro 5 nu sunt deocamdata obligatorii pe piata din Romania, insa Audi a produs inca din luna septembrie modele care indeplinesc standardul Euro 5”, au declarat reprezentantii Audi.


Reducerea constanta a emisiilor de CO2 si de factori poluanti ale motoarelor Audi reprezinta o prioritate pentru companie, ca parte a unei strategii integrate de evolutie prin tehnologie.

La nivel international, Audi utilizeaza pentru motoarele TDI, sistemul de emisii ultrareduse de noxe - ultra low emission system. Acest sistem de control al emisiilor reduce oxizii de azot cu pana la 90% si este compus dintr-un catalizator, un modul de dozare, rezervorul AdBlue si un sistem extensiv de senzori. Sistemul de emisii de noxe ultrareduse este completat de un catalizator de oxidare suplimentar si un filtru de particule diesel extrem de eficient, cu autocuratare. Astfel, acest sistem de control al emisiilor intruneste atat cerintele standardului californian LEV II BIN 5, cel mai sever standard din lume in ceea ce priveste emisiile de noxe, cat si imperativele privind nivelele maxime pentru anul 2014 impuse de standardul Euro 6.

Detalii AICI

0 comments: