Promotii octombrie 2009 Sandero

|

#

Dacia Avantaj

Pentru un Sandero comandat în perioada
1 – 31 octombrie 2009, Dacia îţi oferă un Avantaj client de până la 3800 RON*. Astfel, beneficiezi de preturi începând de la 5970 euro cu TVA (avantaj client şi primă de casare** incluse), plus 4 ani garanţie sau 120.000 km. Leasing cu dobândă de la 0% si o rată de
53 euro/lună*** cu TVA.

4 ani garantie

Dobânzi de leasing promoţionale începând cu 0%

Oferte de finanţare alternative realizate în parteneriat cu RCI Leasing Romania IFN, valabile pentru întreaga gamă de vehicule Dacia.

Credit cu 0% avans si 1 an CASCO gratuit

Promoţia de credit este realizată de RCI Finanţare România în parteneriat cu BRD-GSG şi Asiban, valabilă pentru întreaga gamă de vehicule Dacia.

* Disponibil in funcţie de versiune.
** Ofertă supusa unor condiţii valabilă în limita stocului disponibil şi a cotei alocate mărcii Dacia prin Programul de stimulare a înnoirii parcului naţional auto pe anul 2009, derulat de Ministerul mediului şi finanţat prin Administraţia fondului pentru mediu.
*** Oferta de finantare prin RCI Leasing Romania IFN in partenariat cu Omniasig, supusa unor conditii, DAE incepand de la 16,34%. Rată de leasing cu TVA şi comision de gestiune, obţinută din preţul cu prima de casare inclusă calculată la un curs mediu de 1 Euro= 4.22 lei.
**** Oferte supuse unor termene şi condiţii, pentru mai multe detalii te aşteptăm în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia!

Detalii AICI

0 comments: